"Ontdek hoe je klassieke gerechten kan omtoveren tot een plantaardige versie"


Klassiekers Vegan Style

Gratis E-book

Klassiekers Vegan Style

Ontdek hoe je klassieke gerechten kan omtoveren tot een plantaardige versie.

Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

Al meer dan
6.000 downloads

Auteur
Stijn De Kock


Hoewel de meeste gerechten uit klassieke keuken steevast uit vlees, vis en/of zuivel bestaan, zal zelfs de meest fervente veganist ze moeiteloos kunnen voor de geest kunnen halen. Wie herinnert zich tenslotte niet de keuken uit zijn of haar jeugd? Misschien heb je die inmiddels achter je kunnen laten, maar dat hoeft in feite helemaal niet.

  • 10 plantaardige recepten voor klassiekers als Vogelnestjes, Vol au vent, Asperges op Vlaamse wijze, Erwtensoep met 'spekjes', Stoverij,...
  • Hoe je de lekkerste vegan gehaktballetjes kan maken
  • Hoe je hardgekookte eieren zonder ei voor elkaar krijgt
  • Een aantal van mijn favoriete kaas- en vleesvervangers
  • Hoe je als veganist opnieuw van een kaaskroket kan genieten
  • Hoe ik tofu tot vis omtover (en het in het groen steek ;)
  • Hoe je een lekkere vegan sabayon kan maken
  • Hoe je een 'ei' in een 'gehaktbal' verwerkt (?!!)
  • ...