“Ontdek Hoe Ook Jij Heerlijke Plantaardige Sauzen kan maken"

Afzender: Stijn De Kock

Hoi,

Ik ben Stijn De Kock, een fan van lekker eten en lekker koken. En dat allemaal met louter plantaardige ingrediënten! Je zal in mijn recepten geen spoortje vlees, vis of zuivel terugvinden, omdat ik zelf – en vele anderen met mij – vind dat we daar niet helemaal verantwoord mee omgaan, het sowieso een stuk gezonder en duurzamer is, en – héél groot pluspunt – het ook helemaal geen vereiste is om lekker te kunnen tafelen.

Sterker nog: je keuken gaat er met sprongen op vooruit als het over smaak en creativiteit gaat. Je ontdekt nieuwe smaken en texturen, er is meer variatie en het is bovendien helemaal niet moeilijk.

Je eigen redenen

Je hebt ongetwijfeld je eigen redenen om vlees, vis en/of zuivel te mijden. Behalve uit ethische overwegingen is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat je geen zuivel zoals melk, kaas of yoghurt kan verdragen. Dat je lactose-intolerant bent (wat ook helemaal niet zo vreemd is) en je vaak het gevoel hebt dat je veel moet missen. Zeker met de feestdagen in aantocht.

Drama met sauzen

Vaak weten koks (hobbykoks én professionals) niet hoe ze op andere voedingsgewoonten moeten inspelen. Of je dat nu uit overtuiging of vanwege gezondheidsredenen doet...voor de meeste koks blijft het een drama om een gerecht zonder vlees, vis of zuivel te bereiden. Zelfs als ze – zoals ik meermaals heb meegemaakt – er op voorbereid zijn.

Eén van de grootste knelpunten blijkt vaak het bereiden van sauzen. Ga maar even na hoeveel puur plantaardige sauzen jij kent en waar je ze kan krijgen? Hoeveel keuze heb je bijvoorbeeld bij de supermarkt - of in een eenvoudige snackbar - als je veganist bent of kampt met een zuivel-allergie?

Hoeveel sauzen worden er bereidt zonder vlees, kip – of visbouillon? Zonder room, melk, yoghurt en eieren?

Je kan ze tellen op de vingers van een...euh...nou ja, een vinger:-)

Maar het kan wel

Hoe geweldig zou het zijn als je zelf de lekkerste – 100% plantaardige - sauzen kon bereiden? Sauzen waarmee je bovendien anderen kan inspireren en die je gasten versteld zullen doen staan als ze ze proeven. Zonder toevoeging van welk dierlijk product dan ook.

Dat je je eigen huisgemaakte sauzen op tafel kan zetten, zowel warme als koude, die geschikt zijn bij hoofdgerechten, voorgerechten en zelfs desserts. Als dip bij het aperitief of een eenvoudig kommetje chips, of simpelweg lekker op je broodje gezond.

Zodat je net als iedereen van een heerlijke saus kan genieten, zonder gewetensbezwaren of angst voor de consequenties op je gezondheid.

Je ontdekt het allemaal in mijn nieuwe ebook:

Vegan Sauzen - 100% plantaardige sausrecepten

Wat valt er te ontdekken?

  • Meer dan 30 heerlijke en 100% plantaardige sausrecepten. Zowel koud als warm.
  • Sauzen voor bij hoofdgerechten, maar ook als dipsaus, op frites, bij desserts,...
  • Stuk voor stuk eenvoudig te bereiden sauzen.
  • Hoe je zonder vis toch van die typische smaak kan genieten.
  • Hoe je traditionele – bekende en minder bekende - sauzen omtovert tot een plantaardige variant.
  • Recepten uit allerlei windstreken.
  • Hoe je zelf heerlijk verse bouillon kan maken.

  • 5 extra recepten om je zelfgemaakte saus bij te serveren.
  • Welke verse en gedroogde kruiden en ingrediënten je in huis dient te hebben.
  • Hoe je zelf gastrique en dragonazijn maakt.
  • Hoe je zelfs soja (waar weliswaar het grootste deel van deze recepten uit bestaat) eenvoudig kan vervangen door een ander plantaardig alternatief.
  • Verschillende tips om je sauzen te serveren, smaakcombinaties, kook – en bewaartips.
  • ...

Vegan Sauzen is een mooi document met prachtige foto's waar je nog lang plezier van zal hebben. Overzichtelijk, eenvoudig van opzet en bovendien vermakelijk. Wie wil pronken met de heerlijkste vegan sauzen – doordeweeks of tijdens de feestdagen – vangt zich geen buil met dit uitgebreide ebook.

Voor wie is dit boek geschikt?

  • Sausliefhebbers en smulpapen in het algemeen.
  • Vegetariërs en veganisten die veel meer mogelijkheden willen ontdekken.
  • Personen met een lactose-intolerantie.
  • Wie het langzaamaan wel eens met wat minder dierlijke producten wil gaan doen.
  • Iedereen voor wie het ietwat gezonder mag zijn.
  • Chef-koks op zoek naar plantaardige inspiratie.
  • Uitbaters van snackbars die graag origineler en creatiever voor de dag willen komen.
  • Iedereen die op zoek is naar geschikte sausrecepten voor bij de bbq of feestdagen.

Speciale Bonus!

Vegan Sauzen is NU verkrijgbaar als download. Bovendien kan je dan ook gratis een afzonderlijke pdf downloaden met daarin enkel de recepten (ingrediënten en bereiding) van elke saus + de 5 extra gerechten. Die kan je eenvoudig uitprinten zonder al te veel inkt te verspillen aan foto's en kleuren.’

Voor slechts €17 ontvang je het e-book Vegan Sauzen

  • Meer dan 30 plantaardige sausrecepten voor bij allerlei gerechten.
  • Inspiratie voor de feestdagen en nog vele jaren daarna.
  • Uitstekend geschikt voor personen met een zuivel-allergie, veggies en vegans en sausliefhebbers in het algemeen.
  • 5 extra recepten om een saus bij te serveren.
  • Verschillende praktische tips.
  • Eenvoudig te bereiden.
  • ....

BONUS: gratis printbare en inktbesparende versie.


.

Nog niet overtuigd?

Reacties van klanten over het e-book Vegan Sauzen'

"Dit boek heeft me daarbij geholpen en een deel van mijn vroegere eetpatroon terug gegeven. Sauzen maken voor mij nu eenmaal een gerecht af en dit heb ik lange tijd gemist. Elke saus die we hebben geprobeerd uit je boek is een voltreffer. Je proeft gewoon dat je er veel tijd hebt ingestoken om de recepten te perfectioneren."
Nathan Aerts

“Ga eerlijk zijn vind het heel knap gemaakt en heel knap voorgesteld”
Lies Ameeuw uit Gent

“Ik ben blij met het boek het geeft weer wat inspiratie om lekker te eten.”
Angela Hillebrand

“Erg fijn, dat sauzenboekje van jou! Er staan zo veel verschillende sauzen in dat er altijd wel een ergens bij past. Plus, bedankt voor het terugbrengen van lekkere knoflooksaus in mijn leven :-)”
Sascha Belo

“Ondanks dat ik kok van opleiding ben en reeds jaren workshops ‘ecologische voeding en vegetarische voeding' geef, heb ik toch nog enkele bruikbare tips in jouw E-book gevonden. Dankjewel!”
Marc Stroobants

"Je boek is goed en prettig om mee te werken, het helpt ons bijzondere gerechten nóg bijzonderder te maken dankzij een bijpassende veganistische saus. We hebben al een paar keer veganaise gemaakt, wonderbaarlijk hoe goed dat gaat, echt een redding, want ik eet graag mayonaise en miste dit behoorlijk."
Wout Eijkelkamp

"Een dikke chapeau dat je de vegan keuken uit de hoek van de geitenwollensokken en meestal ook smaakloze, ingewikkelde, bizarre hoek haalt!"
Edith Gomes