Volg onze mailtjes met tips en recepten
Direct Toegang
X
Volg onze mailtjes met tips en recepten
50% Complete
en ontvang 10 gratis recepten

Page content

Aubergine in de oven met mozzarisella

article content

Aubergine in de oven met mozzarisella

Ingrediënten

Aubergine met Mozzarisella

Bereiding

  • Maak een cashewspread door cashew, koriander, look en gember te mixen
  • Snij een aubergine in de lengte in repen van ca 1 cm zodat je 6 schijven hebt.
  • Leg in een ovenschotel 4 schijven naast elkaar en bestrijk met een beetje olijfolie
  • Smeer hierop een beetje van de cashewspread
  • Leg daarop plakjes mozzarisella
  • Terug 4 schijven aubergine
  • Insmeren met cashewspread
  • Terug beleggen met plakjes mozzarissela
  • Smeer de onderkant en bovenkant van de laatste laag in met cashewspread

Aubergine met Mozzarisella met amaranth

Verwarm de oven voor op 180 graden C.

Bak gedurende ca 30 minuten.

Ik heb dit gegeten met amaranth/witloof en een salade.

10 supersimpele vegan recepten
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam

Comment Section

0 reacties op “Aubergine in de oven met mozzarisella

Plaats een reactie




10 supersimpele vegan recepten
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam
Elke Aerts
Elke Aerts is de eigenaar van Veganistisch Koken blog en webshop. Zij is sinds 2000 vegetariër en sinds 2005 veganist. Haar doel is om mensen te inspireren en te helpen in hun weg naar een (meer) plantaardig leven.