Ebooks Veganistisch Koken

Hieronder vind je een overzicht van al onze ebooks. Carnivoor met een Geweten en Klassiekers Vegan Style kan je gratis downloaden. Vegan Ontbijt en Lunch, No-Milky-Way, Plantaardig IJsplezier en Vegan Sauzen zijn niet alleen geschikt voor veganisten, maar ook voor personen die omwille van allergiën en intolleranties bepaalde dierlijke producten niet kunnen eten (koemelk, lactose, eieren,...)

Wil je elke maand van inspiratie voorzien worden? Meld je dan aan als Goherbie VIP lid. Dan ontvang je ebooks zoals "Aan de slag met plantaardige melk", "maaltijdsalades", "Vegan BBQ", "Eenpansstoofpotjes".

Meer info over Goherbie VIP

Vegan Ontbijt en Lunch (nieuw)

Inspiratie voor een gevarieerd ontbijt en lunch met meer dan 50 plantaardige recepten.

Meer info over het boek of bestellen

Reacties op het boek Vegan Ontbijt en Lunch

Carnivoor met een Geweten (gratis)

Over hoe zelfs een "carnivoor" vraagtekens gaat plaatsen en zich verbaast over wat veganisten moeten doorstaan om te kunnen zijn wat ze willen zijn...verstandig en gezond. 4000+ mensen gingen je voor!

Download GRATIS het boek Carnivoor met een Gewete

Reacties op het boek Carnivoor met een Geweten

Vegan Sauzen

30 verschillende koude en warme plantaardige sauzen voor bij allerlei gerechten. Ontdek hoe je zelf andalouse en tartaar, de lekkerste dipsauzen en een heerlijke bruine (!) saus kan maken. Zelfs de vissaus zonder vis wordt niet vergeten!

Meer info over het boek Vegan Sauzen

Reacties op het ebook Vegan Sauzen

Belgische biobieren

Een overzicht van de Belgische biologische bieren + 17 vegan recepten met bier van Elke Aerts, Stijn De Kock, Kevin Storms, Tino Don Porto Carero, Iete Heytens, Sara Surinx, Silke Desaever, Leentje Speybroeck, Tim De Roeck voor Eva vzw, Evi Kindermans, Isabel Van Bergen en Lynn Van Kerckhove.

Meer info over het boek Belgische Biobieren of Bestellen

Reacties op het boek Belgische Biobieren

Klassiekers Vegan Style (gratis)

10 plantaardige recepten voor klassiekers als Vogelnestjes, Vol au vent, Asperges op Vlaamse wijze, Stoverij,... Al 5000+ mensen gingen je voor!

Download GRATIS het boek Klassiekers Vegan Style

Reacties op het boek Klassiekers vegan style

No-Milky-Way (vegan desserts)

Meer dan 50 overheerlijke en 100% plantaardige desserts. Geen spoortje melk, ei of gelatine, maar één en al smaak. Van pannenkoek tot panna cota, en van churros tot ananassoufflé. En chocolade natuurlijk!

Meer info of No-Milky-Way bestellen

Reacties op het boek No-Milky-Way

Plantaardig IJsplezier

In het e-book Plantaardig IJsplezier ontdek je hoe je zelf de heerlijkste vegan ijsjes kan maken. Om lekker thuis van te genieten én om te delen met vrienden en familie. Ook met degenen die anders wel gewoon roomijs eten. Ze zullen het verschil niet eens merken!

Meer info over het boek of bestellen

Reacties op het boek Plantaardig IJsplezier