Goherbie: Makkelijk plantaardig leven

Bij Goherbie kom je in een leuke community met mensen die je begrijpen en steunen. Je kan online trainingen over voeding, veganisme,... vanuit je eigen luie zetel volgen. Elke maand krijg je inspiratie over wat jij allemaal kan klaarmaken. Al je vragen, twijfels, leuke verhalen,... zijn welkom :-)

Wil jij hier ook bijhoren?

"Hoe bewuster je eet, hoe beter je je voelt"

Ledenwebinars

Community plantaardig leven

Unieke themarecepten ebooks

"Enorm gesteund"

De tips en informatie die we onderling uitwisselen zijn enorm interessant en ook het feit dat ik mij enorm gesteund voel in mijn levenskeuzes en pogingen om de wereld een betere plek te maken, maakt deze community heel waardevol voor mij.

Elke en Stijn staan ook steeds open voor tips en ideeën, zodanig dat er voor elk wat wils is en dat verschillende interesses aan bod komen.

Iedereen heeft zijn ideeën, wensen, problematieken en idealen, iedereen kan het kwijt en over niemand wordt geoordeeld.

- Rebekka Deforce

Plantaardige lifestyle toegankelijk en leuk

Sinds de start van ons blog veganistischkoken.be is het ons doel om de plantaardige lifestyle zo toegankelijk en leuk mogelijk te maken. In die jaren hebben we ontdekt dat de interesse enorm is, maar dat velen zich geremd voelen om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan

Misschien staan je familie of 'vrienden' er wel erg negatief tegenover en voel je je daarom onbegrepen en uitgesloten? Of misschien ben je simpelweg nog niet wegwijs in de plantaardige keuken waardoor je bang bent dat je veel dingen gaat missen, honger zal moeten lijden of – erger nog – tekorten zal oplopen!

Zomaar wat dingen die je beletten het leven te leiden dat je - om welke reden dan ook - diep van binnen gewoon heel graag wil.

Dit alles lukt alleen maar sneller, beter én leuker door je te omringen met mensen die je begrijpen en steunen. Zoals wij en alle leden in de Goherbie-Community.

Kortom; ben jij klaar om je (nieuwe) leven op de leukste en toegankelijkste manier op de rails te zetten? Word dan meteen lid van Goherbie en start je reis.

"Krachtig eten voor een zachtere wereld"

Voeding die bewust, kleurrijk én lekker is

Door plantaardig te eten, lever je een mooie bijdrage aan dierenwelzijn, het milieu, de voedselproblematiek en je eigen gezondheid. Als dat geen WIN-WIN is :-)

Je ontvangt maandelijks een uniek e-book (t.w.v. €9) met daarin recepten volgens 1 specifiek thema. Allemaal 100% plantaardige recepten waarmee je iedereen zal kunnen verrassen! Alles op 1 plek én in het Nederlands. Dus geen oeverloos gesurf meer op het internet en gehannes met 'cups' en 'ounches' ;).

Plantaardig leven in verbinding met elkaar

Elke maand kan je deelnemen aan een ledenwebinars, een online LIVE uitzending die je kan volgen op je pc, tablet of je mobiel. Je zal het Goherbie team live vragen kunnen stellen maar ook gastprekers over diverse onderwerpen komen aan bod.

Steeds je vragen stellen en iets bijleren tijdens de maandelijkse ledenwebinars
Kan je er live niet bijzijn? Geen probleem, alle ledenwebinars worden opgenomen en kan je beluisteren wanneer het jou uitkomt.

Voel je omringd door mensen die je begrijpen

Word lid en sluit je aan bij de gezelligste community over plantaardig leven! Of je nu al jaren veganist bent of je simpelweg op je eigen tempo wil evolueren, er valt in Goherbie-land altijd iets leuks te beleven. Je maakt kennis met een heleboel gelijkgestemden en kan zelfs je eigen besloten groepje oprichten (bijv. “Kookclub Valkenswaard” of “Glutenvrij Antwerpen”. Plezier en positiviteit staan bij Goherbie ook altijd voorop! Overzichtelijk, gezellig en inspirerend!

Veilig buiten je comfortzone nieuwe dingen proberen

Binnen Goherbie organiseren we challenges zodat je met iets nieuws aan de slag kan gaan. Hier hebben we bijvoorbeeld meer verteld over de Buddha Bowl en kan je dit zelf uitproberen. Lukt iets niet, twijfel je, stel dan zeker je vragen.

Bang om iets nieuw te proberen? Vraag de ervaring van de andere leden, ontvang recepten waarmee je onmiddellijk aan de slag kan, zodat ook jij -hoe ver je ook staat in je plantaardig leven- steeds weer wat nieuws kan ontdekken. Vegan saai? Absoluut niet! :-)

Leuke winacties

en extra voordelen

Regelmatig zullen we ook een leuke winactie organiseren waarbij elk lid kans maakt op een mooie prijs: bijv. een vegan verrassingspakket, een extra ebook, een chufamix,...

Goherbie en Veganistisch Koken horen samen. Op deze manier zal jij regelmatig kortingen ontvangen in de webshop.

Ledenomgeving

Alle info, opnames, wedstrijden en community in 1 ledenomgeving.

Word ook jij vandaag lid van Goherbie?

Als lid van Goherbie maak je deel uit van de gezelligste online ontmoetingsplek over de plant-aardige levensstijl van België en Nederland. Je maakt kennis met gelijkgestemden; mensen die – net als jij – interesse hebben in een levensstijl die zoveel voor jezelf en de wereld kan betekenen. En je zal steeds nieuwe dingen ontdekken, vragen kunnen stellen,...

Maakt niet uit hoe 'strikt' jij daar zelf tegenover staat of wat je persoonlijke motivatie ook mag zijn. Bij Goherbie draait het om fun, inspiratie en motivatie. Kortom; de ideale plek om jezelf te zijn!


Kom je erbij?


Groetjes,
Elke

"Wij verwelkomen je graag"

Goherbie VIP

per maand

€9,-

per maand

 • Elke maand opzegbaar
 • Gezellige en inspirerende
  community
 • Live ledenwebinars, cursussen
  en trainingen
 • Exclusieve e-books met recepten
 • Leuke challenges en winacties
 • Kortingen in de Veganistisch Koken webshop

Ja, ik word lid

Beste keuze!

Goherbie VIP

per jaar

€90,-

per jaar
Melding als het jaar bijna om is,
zo kan je kiezen, verlengen of niet

 • 2 maanden gratis!
 • Makkelijk opzegbaar
 • Gezellige en inspirerende
  community
 • Live ledenwebinars, cursussen
  en trainingen
 • Exclusieve e-books met recepten
 • Leuke challenges en winacties
 • Kortingen in de Veganistisch Koken webshop

Ja, ik word lid! :-)

Goherbie: plantaardig leven = fun

Inspirerende ledenwebinars

Community met gelijkgestemden

Ebooks met unieke themarecepten

Leuke uitdagingen

Winacties enkel voor leden

Recepten delen, elkaar inspireren en ondersteunen

Stel al je vragen aan team Goherbie en de andere leden

Extra kortingen in de Veganistisch Koken webshop

FAQ Goherbie

Helemaal niet! Iedereen met een gezonde interesse in plantaardige voeding is welkom, wat je persoonlijke motivatie om geen (of minder) dierlijke producten meer te eten ook mag zijn. We zijn er om te inspireren, niet om te (ver)oordelen. Trouwens; als je helemaal geen interesse in plantaardige voeding zou hebben, was je dit nu tenslotte ook niet aan het lezen ;)

Er zal een heel scala aan thema's aan bod komen, gaande van Q&A sessies met het Goherbie-team waarbij je al je vragen kan afvuren, maar ook gastsprekers die allerlei onderwerpen zullen behandelen. Van 'asperges' tot 'moestuinieren' of 'vegan wijnen'...om maar iets te noemen.
Kan je er een keer niet live bij zijn, dan is dat ook geen probleem. Alle webinars worden opgenomen en kan je achteraf herbekijken of herbeluisteren.

Het lidmaatschap bij Goherbie kost €9,00 per maand. Je kunt iedere maand eenvoudig weer opzeggen door een mail te sturen naar info@goherbie.be. Dit minstens 14 dagen voor het einde van jouw nieuwe periode. Kies je voor een jaarabonnement, dan krijg je maar liefst 2 maanden gratis! En uiteraard kan je ook na dat jaar makkelijk weer opzeggen.

Er zijn inderdaad massaal veel Facebookgroepen over plantaardige leven en natuurlijk kan je ook daar gewoon actief blijven. Het voordeel van Goherbie is dat je wél eenvoudig je eigen posts kan terugvinden (in Facebook blijft niets bewaard) en er meer ruimte is om elkaar écht beter te leren kennen. En uiteraard krijg je bij Facebookgroepen geen unieke content en alle andere extra's waar je als lid van Goherbie wel van kan genieten.


Ja, ik doe NU mee!