Volg onze mailtjes met tips en recepten
Direct Toegang
X
Volg onze mailtjes met tips en recepten
50% Complete
en ontvang 10 gratis recepten

Page content

article content

Kala Namak of zwart zout – Wat is het?


Kale Namak wordt ook wel Zwart Zout genoemd en wordt vaak gebruikt in de Indische en Ayurvedische keuken. Door de zwavel heeft Kala Namak een typische eigeur en eismaak. Ideaal dus als je als veganist toch wel eens de smaak van een eitje mist.

Bij een broodje met groenten strooi je er gewoon een beetje kala namak over. Dat kan ook op puree als je dat graag at met een ei.

>> Hier vind je het recept voor vegan eiersalade

>> Hier vind je een basisrecept voor Scrambled tofu

>> Kala namak bestellen

Ken jij Kala Namak en waarbij gebruik jij het meestal?

Comment Section

0 reacties op “Kala Namak of zwart zout – Wat is het?

Plaats een reactie




10 supersimpele vegan recepten
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam
Elke Aerts
Elke Aerts is de eigenaar van Veganistisch Koken blog en webshop. Zij is sinds 2000 vegetariër en sinds 2005 veganist. Haar doel is om mensen te inspireren en te helpen in hun weg naar een (meer) plantaardig leven.