Volg onze mailtjes met tips en recepten
Direct Toegang
X
Volg onze mailtjes met tips en recepten
50% Complete
en ontvang 10 gratis recepten

Page content

Pasta met boerenkool en vegan kaassaus met cashews

article content

Pasta met boerenkool en vegan kaassaus met cashews

Ingrediënten

Pasta met boerenkool, selder champignons en saus op basis van cashewnoten

Bereiding

  • Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
  • Pel en snipper de ui en knoflook. Snij de champignons in schijfjes en de selder in kleine stukjes.
  • Scheur de bladeren van de boerenkool los van de stronk en snij de nerven weg. Hak vervolgens in grove stukken. Breng een pot licht gezouten water aan de kook, voeg de boerenkool toe en draai het vuur lager. Kook de boerenkool gedurende ± 10 minuten. Giet af en laat uitlekken.
  • Verhit wat olie in een pan en fruit daarin de ui en de knoflook. Voeg de selder toe en laat al roerend 2 minuten meebakken. Voeg de champignons toe en bak ze licht bruin. Doe de gekookte boerenkool erbij en blus met de groentebouillon. Dek de pan af en laat zachtjes sudderen tot de groenten beetgaar zijn.
  • Roer de “kaassaus” door de groenten en verwarm tot de gewenste temperatuur. Roer tot slot de pasta door de saus en serveer meteen.

Lijkt dit je lekker? Zeker uitproberen en recept delen 😉

Vegan ontbijt en lunch

Vegan Sauzen

De finishing touch voor elk gerecht. Check ons ebook met koude en warme sauzen.

Meer info ►

Comment Section

0 reacties op “Pasta met boerenkool en vegan kaassaus met cashews

Plaats een reactie




10 supersimpele vegan recepten
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam
Elke Aerts
Elke Aerts is de eigenaar van Veganistisch Koken blog en webshop. Zij is sinds 2000 vegetariër en sinds 2005 veganist. Haar doel is om mensen te inspireren en te helpen in hun weg naar een (meer) plantaardig leven.