Volg onze mailtjes met tips en recepten
Direct Toegang
X
Volg onze mailtjes met tips en recepten
50% Complete
en ontvang 10 gratis recepten

Page content

article content

Tonijnsla zonder schuldgevoel – de veggie versie

vegetarische tonijnsla

Meng alle ingrediënten in een kom en laat ± 2 uurtjes afgedekt rusten in de koelkast. Smeer de tonijnsla uit op toastjes of crackers en serveer meteen.

Veganistische tonijnsla

Vegan ontbijt en lunch

Vegan ontbijt & lunch

Meer broodbeleg? Check dan zeker ons ebook met heerlijke lunchrecepten (warm en koud).

Meer info ►

Comment Section

0 reacties op “Tonijnsla zonder schuldgevoel – de veggie versie

Plaats een reactie




10 supersimpele vegan recepten
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam
Elke Aerts
Elke Aerts is de eigenaar van Veganistisch Koken blog en webshop. Zij is sinds 2000 vegetariër en sinds 2005 veganist. Haar doel is om mensen te inspireren en te helpen in hun weg naar een (meer) plantaardig leven.