Volg ons en mis geen enkele video!

Bekijk onze video’s over veganistisch koken, kooktips, veganisme,...

Deel en/of reageer!

Comment Section

3 reacties op “Video


Door Martina op 15 juni 2017

Dag Elke,
Ik ben grote fan van je en heb al verschillende e-books van je gekocht en uitgetest. Natuurlijk vind ik het ene recept beter dan de andere maar over het algemeen heb je altijd super ideeën. Ik heb jaren geleden het boek Puur & Vegetarisch gekregen van mijn man en heb sinds kort ook het boek Grow Eat Share. Ik heb de meeste recepten uit de 2 boeken al uitgeprobeerd en ik moet toegeven dat het net zo lekker is als op restaurant. Je mist het vlees echt niet. Ik hou niet zo van vlees en zeker niet van “namaak vlees” maar dat is mijn persoonlijke keuze. Groetjes Martina


Door Helen op 13 december 2015

Dag Elke,

Ik snap het niet. Waarom zou je iets willen eten wat lijkt op iets wat je voor geen geld ter wereld meer wil eten ?
In mijn hoofd zou ik dan de link maken met echte eieren, bovendien zou ik, wanneer ik dit zou eten, het signaal geven aan anderen dat ik iets ‘mis’ en dat ik dat dan kost wat kost wil vervangen.

Onze veganistische voedingsdriehoek bevak zo-véél lekkere groenten, fruit, noten en zaden en pitten, die we eindeloos met elkaar kunnen combineren en op talloze manieren klaar kunnen maken. Ik wil wanneer ik eet, mijn lichaam sterke, natuurlijke voedingsstoffen bieden om daar mee aan de slag te kunnen gaan.

Welke is de voedingswaarde van deze eivervanger ?

Alvast bedankt voor je reactie,

Helen


Door Elke Aerts op 20 januari 2016

Hoi Helen
Dit heb je inderdaad helemaal niet eten en als jij iets niet wil eten wat op eieren lijkt, begrijp ik dat volkomen. Maar er zijn wel mensen die dit niet meer willen eten uit principe, maar dit wel steeds heel graag aten. Voor hen is het handig dat er dan een alternatief is.

De voedingswaarde vind je bij de respectievelijke producten via http://shop.veganistischkoken.be/ei-vervangers

Groetjes
Elke

Plaats een reactie