Volg onze mailtjes met tips en recepten
Direct Toegang
X
Volg onze mailtjes met tips en recepten
50% Complete
en ontvang 10 gratis recepten

Page content

Knoflook

Knoflook

Sommigen walgen van knoflook maar voor mij persoonlijk is knoflook onmisbaar! Eigenlijk eten wij dagelijks knoflook en verwerken we het in zowat alles wat hartig is.

Knoflook is behalve lekker ook nog eens supergezond. Je kan knoflook heel fijn snipperen, een knoflookpers gebruiken of het simpelweg raspen.

Je stooft het – samen met ui – in warme gerechten. Je kan knoflook ook rauw gebruiken in bijv. pesto.

Een knoflooksausje bij een vegan kebab kan ook bijzonder lekker zijn. Hiervoor maak je veganaise, waarna je een teentje knoflook in uitperst en er een beetje sojaroom aan toevoegt voor extra smeuïgheid.

Zwarte knoflook

zwarte knoflook

Er bestaat ook zoiets als zwarte knoflook. Dit is eigenlijk gewone knoflook die gefermenteerd is.

Behalve verse is er ook poeder verkrijgbaar. Knoflookpoeder kopen >>

    Comment Section

    0 reacties op “Knoflook

    Plaats een reactie