Webshop

Lekker koken met deze vegan recepten

No Milky Way - vegan desserts - fysiek boek (of ebook)

Meer dan 65 overheerlijke en 100% plantaardige desserts. Geen spoortje melk, ei of gelatine, maar één en al smaak. Van pannenkoek tot panna cota, en van churros tot ananassoufflé. En chocolade natuurlijk!

€34 (hardcover boek) // €22 (ebook)

No Milky Way 2 - Vegan Lunch - hardcover

Inspiratie voor een gevarieerd ontbijt en lunch met meer dan 50 plantaardige recepten.

€34

Vegan Sauzen - ebook

30 verschillende koude en warme plantaardige sauzen voor bij allerlei gerechten. Ontdek hoe je zelf andalouse en tartaar, de lekkerste dipsauzen en een heerlijke bruine (!) saus kan maken. Zelfs de vissaus zonder vis wordt niet vergeten!


€17

Plantaardig IJsplezier - ebook

In het e-book Plantaardig IJsplezier ontdek je hoe je zelf de heerlijkste vegan ijsjes kan maken. Om lekker thuis van te genieten én om te delen met vrienden en familie. Ook met degenen die anders wel gewoon roomijs eten. Ze zullen het verschil niet eens merken!

€12

Belgische Biobieren - ebook

Een overzicht van de Belgische biologische bieren + 17 vegan recepten met bier van Elke Aerts, Stijn De Kock, Kevin Storms, Tino Don Porto Carero, Iete Heytens, Sara Surinx, Silke Desaever, Leentje Speybroeck, Tim De Roeck voor Eva vzw, Evi Kindermans, Isabel Van Bergen en Lynn Van Kerckhove.

€17

Online workshops en cursussen

Transvegan Jezelf

Dit online traject maakt het je mogelijk om op een leuke en effectieve manier aan de slag te gaan met jezelf en je totaal nieuwe manier van leven, eten én denken. Je wordt zelfbewuster, eet gezonder, ....

€127

Online workshop "Koken met Seitan"

Alle nuttige weetjes over seitan, seitan maken en meer dan 12 makkelijke seitanrecepten op video47,-  € 37,- (tijdelijke aanbieding)

Lid worden van veganistischkoken.be

Word lid van Goherbie en krijg toegang tot onze recepten en cursussen.


€9 per maand

Lust jij graag cookies?