Volg onze mailtjes met tips en recepten
Direct Toegang
X
Volg onze mailtjes met tips en recepten
50% Complete
en ontvang 10 gratis recepten

Page content

Zelf groentebouillon maken

article content

Zelf groentebouillon maken

Zelf groentebouillon maken met groenteresten, tomaat, ui, preistengel, loof van venkel, knoflook, aardappel, wortel, peperbolletjes, mosterdzaad, verse kruiden en kruidnagel.

10 supersimpele vegan recepten
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam

Comment Section

7 reacties op “Zelf groentebouillon maken


Door Marianne op 15 februari 2017

Is dit alles wat er over is van 3 liter water?????


Door Stijn De Kock op 15 februari 2017

Hoi Marianne. Een deel verdampt natuurlijk maar aan je verbazing te ‘zien’…hoeveel heb je over dan?




Door Elke Aerts op 14 maart 2016

Speciaal voor jou de nieuwe video’s in HD aan het exporteren 🙂


Door Jella op 4 januari 2016

Leuk filmpje! Zelf maak ik ook veggie fonds en bouillons. Ik vind de smaak lekkerder als ik de groente eerst even opstoof in olie en dan pas begiet. Ook vooraf roosteren in de oven met een koffielepel tomatenpuree is jummie. Of even grillen in de grillpan. Ook met champignonrestjes kan je heerlijke bouillon maken. En met zeewier. Lekker veel variatie. En de uitgeperste groente ga ik achteraf drogen en fijnmaken tot “instant kruidenpoeder”. Ik vind (savooi)kool echter niet zo lekker als bouillon, jij wel? Smaakt een beetje bitter, niet?


Door Stijn De Kock op 15 februari 2017

Hoi Jella, de ene groente geeft idd een beter resultaat dan de andere. Voor mij is het restverwerking dus als er toevallig savooi over is…dan gaat die in de pot. Bitterder of niet haha. En idd, je kan overal bouillon van maken. Met zeewier is een persoonlijke favoriet. Sowieso ook bedankt voor de tip van het ‘kruidenpoeder’. Daar was ik nog niet opgekomen 🙂

Plaats een reactie




10 supersimpele vegan recepten
Vul je naam en e-mailadres in en ontvang het gratis e-book
Wij hebben ook een hekel aan spam
Stijn De Kock
Stijn De Kock is eigenaar van Veganistisch Koken blog en webshop, hobbykok en - naar eigen zeggen - 90% vegan. Zijn doel is om de wereld te laten kennismaken met de smaak, creativiteit én talloze voordelen van een (meer) plantaardige levensstijl.